Het NCPSB

Met meer dan 100 ervaren en deskundige coaches werkt het NCPSB landelijk.

NCPSB Management

Theo Immers BSc MSc MBA

Chairman

Theo Immers is de bedenker van de Vitality Mind Challenge® en aanpak.

Theo studeerde eerst Analytische Chemie aan de Haagse Hogeschool gevolgd door de studie Theoretische Fysica aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na zijn succesvolle carrière bij Glaxo werd Theo, toen zelfstandig ondernemer, getroffen door een reeks zeer traumatische opeenvolgende gebeurtenissen. Het psychisch lijden was groot en uiteindelijk resulteerde dit in een opname voor meervoudige Complexe PTSS.
Theo weet dus als geen ander hoe ernstig en impactvol (jarenlang) psychisch lijden is. Hij gebruikte zijn wetenschappelijke kennis en persoonlijke inzicht om van zijn passie voor preventie een realiteit te maken. Met de Vitality Mind Challenge® methode is er nu echt een wapen in de strijd tegen stress gerelateerd verzuim. De boodschap uitdragen, van behandeling naar preventie en het voorkomen van onnodig psychisch verzuim en lijden, is dan ook Theo’s persoonlijke missie.

 

Pieter Oegema

Chief Operations Officer

Pieter Oegema is verantwoordelijk voor de interne organisatie van het NCPSB, de aansturing van de landelijke coachpool en de uitvoering van projecten bij opdrachtgevers. Met zijn bedrijfskundige, veranderkundige en systemische achtergrond begeleidt Pieter al jaren organisaties bij het neerzetten van een gedegen organisatiefundament, het doorbreken van belemmerende patronen en het ontwikkelen van leiderschap.

Pieter is ervaringsdeskundige in het omgaan met de vergankelijkheid van het leven en het omgaan met instabiliteit in het leven. Hij heeft een progressieve spierziekte die hem spiegelt in het omarmen van de schoonheid van het leven, bij jezelf blijven en verantwoordelijkheid nemen.
Werken voor het NCPSB is voor Pieter pure zingeving en passie, omdat mensen met de VMC versterkt op eigen kracht verder kunnen en zelfdestructie kunnen voorkomen.