NCPSB Coaches

Onze VMC coaches

De VMC heeft alleen impact als die wordt geïnterpreteerd en toegelicht door een ervaren en professionele coach met passie voor preventie. Immers, wat is een testuitslag zonder heldere uitleg en zonder passende interventie indien nodig?

De VMC kan overal worden ingezet. Van grote bedrijven en organisaties tot het MKB en zelfstandig ondernemers, van profit tot non-profit organisaties en particulieren met een verscheidenheid aan vragen en voorkeuren.

Om die brede doelgroep professioneel te kunnen bedienen hebben wij bijna 100 coaches opgeleid met een even grote verscheidenheid aan achtergronden en affiniteit met diverse doelgroepen. Van ervaren coaches met een business achtergrond, zoals advocaten en executive coaches, tot GZ-psychologen.

De overeenkomst is dat zij een passie hebben voor preventie. Onze coaches zijn opgeleid om te werken met de VMC. Zij maken het verschil.

 

Het kantelen van een reactieve aanpak van stressklachten naar een proactieve en preventieve aanpak is de doelstelling van het NCPSB.

Vitality Mind Challenge® Coach worden

Ben jij een ervaren Coach en wil je echt preventief aan de slag en mensen behoeden voor langdurige uitval die ze in ruim 80% van de gevallen zelf niet zien aankomen?

Spreekt de NCSPB-missie je aan en vind je ook dat er meer preventief in plaatst van curatief moet worden gehandeld door deze verborgen (Corona)burn-outs bloot te leggen?

Niet wachten tot dat mensen ernstige burn-out gerelateerde klachten hebben maar eerder in kunnen grijpen en dit juist voorkomen?

Wil je onderdeel uitmaken van de grootste organisatie in Nederland op het gebied van preventie van stress gerelateerd psychisch verzuim?

Ja?

 

 

 

Contactgegevens